service-original

Hyundai Assistans

Ett års fri Hyundai Assistans ingår nu vid Hyundai original underhållsservice. Assistansen gäller ett år från servicedatum.

Sverige: 0771-64 80 10
Utomlands: + 46 771-64 80 10

Försäkra dig om en hjälpande hand.
Är man ute på vägarna kan oturen komma snabbt. Kanske får man tekniskt trubbel eller så är den mänskliga faktorn där och låser in nycklarna i bilen. Helt plötsligt står man där vid vägrenen. Vill det sig riktigt illa så är man långt hemifrån också. Mitt i natten. Det är då den där hjälpande handen behövs. Någon som kan fixa felet på bilen, eller hjälpa till med annan transport. Och snabbt ska det gå.

Överallt. Dygnet runt.
Det är då Hyundai Assistans kommer in i bilden. Vi är den hjälpande handen som gör dina resor tryggare och dina bekymmer mindre när oturen är framme. Var du än befinner dig så ska du kunna fortsätta din färd. Vi kommer till undsättning inom en timme om du befinner dig i Sverige och senast inom fyra timmar om du är utomlands. Dygnet runt.

Vi provar alla vägar för att du ska komma fram.
Målet med Hyundai Assistans är att du ska komma fram så fort som möjligt. I första hand utför och betalar vi nödvändig reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai Assistans kostnaderna.
Går problemet inte att lösa på plats, eller tar mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller flyg. Om vi inte kan tillhandahålla en hyrbil eller annan transport till hemorten eller resmålet, står Hyundai Assistans för en övernattning på hotell för förare och passagerare. När du vilar ut arbetar vi för att hitta ett lämpligt färdsätt dagen därpå. När bilen är färdig reparerad ordnar Hyundai Assistans transport för en av de försäkrade från bostaden eller resmålet för att hämta bilen.

Ingen självrisk, vad som än händer.
Hyundai Assistans gäller naturligtvis utan självrisk. Du behöver inte heller betala någon självrisk på bilens vanliga räddningsförsäkring. Max tre gånger per försäkrings år kan du använda dig av Hyundai Assistans.

Vad ingår i Hyundai Assistans?

  • Hjälp på plats inom en timme efter att händelsen rapporterats.
  • Till exempel reparation, transport av bränsle eller anlitande av en låssmed.
  • Hyrbil eller annan transport om bilen inte går att reparera på plats.
  • Bärgning.
  • Resa med annan transport om det tar tid att reparera bilen.
  • Övernattning på hotell för hela ressällskapet.