Den är här nu!

Från 149 900 kr

Ny design och smarta detaljer

Hyundai i20 har en design, som drar till sig uppmärksamhet och beundrande blickar. Med många alternativa lösningar för personlig anpassning och smarta detaljer ser Hyundai i20 till att du kommer fram med stil.

En design som drar

Smart design som fångar ögat. Nya i20 sticker ut från mängden.
Särskilt den typiska grillen, som är Hyundais signatur, framträder på ett snyggt sätt.

LED varselljus

Sportighet möter säkerhet. De nya varselljusen ger ett starkt första intryck och förbättrar synligheten i trafiken.

OBS! Beroende på utrustningsnivå. 

Ny frontgrill

Den nya främre stötfångaren är inramad av den nydesignade frontgrillen, med framträdande luftintag och ett snyggt galler.

 

OBS! Beroende på utrustningsnivå.

Automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så skulle krävas. Systemet är aktivt från 9 km/h och uppåt, och kan registrera andra fordon och även fotgängare.

Filhållningsassistans, aktiv

Filhållningsassistansen (LKA) använder sig av frontkameran för att registrera vägmarkeringarna. Om bilen oavsiktligen skulle vara på väg ur sitt körfält, varnar systemet föraren om detta och kan också aktivt styra emot för att leda tillbaka bilen in i sitt körfält.

Dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelvarnaren, som också den arbetar med radar, övervakar området på sidorna bakom bilen. Om det upptäcker ett annat fordon, visas en visuell varning i sidobackspeglarna och det upplevs ett motstånd i ratten som gör det svårt att lämna filen.

Adaptiv farthållare m. Stop&Go

Farthållaren håller en inställd hastighet och avstånd till framförvarande fordon. Med Stop&Go kan bilen hålla det förinställda avståndet ner till 0 km/h, och efter ett stopp startar motorn igen och följer framförvarande trafik

*Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc

Filhållningsassistans

Filhållningsassistansen använder kameran i vindrutan för att identifiera väglinjerna. Om systemet är aktiverat när bilen korsar linjerna (oavsiktligt), kommer systemet att själv styra tillbaka bilen tills den är centrerad i filen (tillval).

Helljusassistans

Registrerar mötande fordon på kvällen, när ljuset är tänt. Systemet växlar automatiskt mellan helljus och halvljus så du hela tiden har optimalt ljus, utan att blända mötande fordon (tillval).

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya i20 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig – som standard.

Läs mer här

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

 

Läs mer här