i30 Fastback

Från 199 900 kr

Elegant. Enastående. Extraordinär

Hyundais första Fastback har kommit till Sverige. Du känner igen den på de eleganta linjerna.
På en utsökt design, som imponerar. Och på de många smarta funktionerna, som är
standard i i30 Fastback. Och lägg till detta den extraordinära 5-års garantin
utan kilometerbegränsning. Prova den hos din närmaste Hyundai-återförsäljare.

Avancerade LED-ljus

Se bra ut, och se ännu bättre med iögonenfallande LED-strålkastare. Hyundai i30 Fastback är utrustad med helljusassistans som standard, som automatiskt anpassar ljuset från bilen efter trafiken. Maximalt bra sikt för dig. Minimal störning för dina medtrafikanter (beroende på version).

LED-varselljus

Det förfinade, sexkantade gallret ger ett konkavt inslag på fronten av bilen.

Kaskadgrill

Den speciella kylargrillen ger i30 Fastback ett snyggt och tydligt igenkännbart utseende. Det låga horisontella luftintaget under gallret framhäver bilens karismatiska front.

Unik stötfångare fram

Markerade hörn och en unik vinklad nedre spoiler fram bidrar till det stolta, muskulösa utseendet.

I care about safety

Med Hyundai SmartSense, våra avancerade säkerhetssystem, är i30 ledande i segmentet med den senaste aktiva säkerhetsteknologin – utvecklad för att ge dig mer säkerhet och sinnesro. Från trötthetsvarnaren, som via avancerad teknologi analyserar och bedömer om du bör ta en paus, till automatisk nödbromsassistans, aktiv filhållningsassistans och varning för bakomvarande fordon. Alla funktionerna tillsammans har bidragit till att placera Hyundai i30 bland de allra bästa i Euro NCAP säkerhetstest med hela 5 stjärnor.

Helljusassistans (HBA)

När du kör i mörker upptäcker helljusassistansen mötande och framförvarande fordon i samma fil och växlar automatiskt mellan hel- och halvljus åt dig.