IONIQ Plug-in Hybrid

Från 314 900 kr

Upptäck nya IONIQ Plug-in Hybrid

Upplev det bästa av två världar! Kör på el upp till 52 km (WLTP) – och bensin när du behöver. Med uppfräschad design och förbättrade köregenskaper och säkerhetssystem är nya IONIQ plug-in hybrid bättre än någonsin! Dessutom med en klimatbonus på 41 436 kr (ej inräknat i priserna) baserat på sitt imponerande låga 26g CO2-utsläpp!

Privatleasing från endast 3 595 kr/mån!

Ny look inifrån och ut

Nya IONIQ plug-in hybrids rena, aerodynamiska silhuett har uppgraderats med en rad nya designelement för att optimera bilens sofistikerade look. Det nya, dynamiska kylargallret harmonierar snyggt med de nya full LED-strålkastarna (beroende på version) och automatiska LED-varselljusen. Det ger ett mycket sofistikerat förstahandsintryck av bilen.

Kör från Göteborg till Smögen för under 25 kr

Den effektiva elmotorn och den högpresterande bensinmotorn i en IONIQ plug-in hybrid säkerställer att bränsleekonomin är oerhört låg. I själva verket kan du njuta av 52 km helt CO2-fri bilkörning enbart på batteriet, innan bensinmotorn automatiskt startar. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt: Du kan köra från Göteborg till Smögen för under 25 kr!