Från 234 900 kr

Kaxig och cool - nya KONA Hybrid är här

Det senaste tillskottet i KONA-familjen använder el för att du ska komma längre per liter bensin. Och det gör den utan att du behöver ladda något batteri eller ändra dina körvanor! Helt nya KONA Hybrid är utrustad både med en förbränningsmotor och en elmotor som genom sitt effektiva samarbete minskar bränsleförbrukningen och sänker utsläppen.

Tuff design

Kaxig och unik! Helt nya KONA hybrid har en prisbelönt design som starkt bidragit till den succé som KONA blivit. Med sina mjukt välvda linjer och eleganta former, har helt nya KONA hybrid en uttrycksfull look vilken vinkel man än betraktar den ur.

Blue Link®-uppkoppling

Blue Link® Connected Car Services ger smidig uppkoppling i helt nya KONA hybrid – med röststyrning och massor av funktioner som gör körningen både enklare och roligare. Ett kostnadsfritt 5-årsabonnemang på Hyundais LIVE Services ingår i priset för 10.25″ AVN-systemet. Få realtidsinformation om var det finns mackar och vad de tar för bränslet, den aktuella trafiksituationen, vädret, om intressanta ställen (”POI”) liksom om parkeringsplatser (både gatuparkeringar och andra) och Hyundai-återförsäljare – ja t.o.m. fartkameravarningar (där detta är tillåtet enl. lag).

Vad är en hybrid för något?

Helt nya KONA hybrid tar bränslesnålhet till en ny nivå genom att vara utrustad både med en förbränningsmotor och en elmotor – s.k. ”parallellhybrid-drivning”. Med assistans av ett kraftfullt litiumjon-polymerbatteri samarbetar motorerna för att sänka utsläppen och levererar samtidigt en helt enastående bränsleekonomi. Beroende på den aktuella körsituationen, växlar hybriddrivningen mjukt och smidigt över mellan förbränningsmotorn och elmotorn helt automatiskt – ibland drivs bilen av båda motorerna samtidigt. Och som en del av bromsenergiåtervinningssystemet, hjälper elmotorn också till med att bromsa bilen och att ladda batteriet, så att du slipper.

Vad är en hybrid för något?

Från automatisk inbromsning för att undvika kollisioner till att upptäcka fordon som döljer sig i den döda vinkeln – helt nya KONA hybrid kan varna dig om eventuella faror när du är ute och kör. Dessutom kan funktioner som körfältsassistenten Lane Keeping Assist aktivt styra emot och se till att du håller dig i rätt körfält, både i hög och låg hastighet.

Audio-pekskärm (7")

Helt nya KONA hybrid ger dig den smidiga uppkoppling du förväntar dig och innovativ teknik som gör livet lättare. Som t.ex. en 7″-pekskärm som ger dig enkel tillgång till allt via Apple CarPlay™ och Android Auto™ så att du kan ansluta din telefon och få dina låtar, telefonen och apparna tillgängliga direkt på displayen.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

Android Auto™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.

Obegränsad trygghet

Trygghet är standard! Helt nya KONA Hybrid skyddas nämligen av samma omfattande garanti som gäller alla personbilar från Hyundai, och dessutom av förlängd garanti på högspänningsbatteriet.

5 års garanti med obegränsad körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya KONA hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför kan vi ge dig 5 års tillverkargaranti med obegränsad körsträcka, så att du kan njuta av allt det där du älskar och slipper oroa dig för din bil. Det här är en av branschens allra bästa garantier – den extra trygghet den ger dig, erhåller du som standard.

8-års garanti på högspänningsbatteriet

Till detta ska läggas att litiumjon-polymerbatteriet omfattas av en garanti på 8 år eller 200 000 km, beroende på vad som inträffar först.