Tryggt och prisvärt bilägande/

För att göra det mer kostnadseffektivt för dig som äger en Hyundai har vi fr.o.m. 2012-10-22 infört prisgaranti gällande service och mekaniska verkstadsarbeten* på Hyundai bilar. Det innebär att vi erbjuder samma pris för service eller annat mekaniskt verkstadsarbete på din bil som en märkesoberoende bilverkstad erbjuder.

Prisgarantin gäller vid bokning för service eller annat mekaniskt verkstadsarbete på din bil hos en auktoriserad Hyundai verkstad och om du kan uppvisa en offert från en märkesobunden bilverkstad. Offerten skall motsvara ett identiskt arbete och baseras på nya originalreservdelar eller nya reservdelar av motsvarande kvalitet. Offerten får inte vara äldre än 30 dagar och den skall vara från en bilverkstad på samma eller närliggande ort (inom 15 km radie). Det erbjudna priset skall vara den oberoende verkstadens publicerade ordinarie pris, dvs. ej en tillfällig kampanj eller ett specialerbjudande. Prisgarantin gäller ej avtalspriser för företag samt priser som inte är tillgängliga för allmänheten.

Hyundais Center Malmös Prisgaranti kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer. Hyundai Center Malmö förbehåller sig rätten att ändra, omarbeta, komplettera, upphäva eller avsluta prisgarantin när helst enligt eget godtycke och utan föregående meddelande.

*Som service och mekaniskt verkstadsarbete räknas inte:

Lackering, plåt- eller plastreparationer

Klädsel eller glasarbete

Däckarbeten

Tvätt eller rekonditionering

Specialarbeten som verkstaden normalt inte utför