Originalservice

Regelbunden service är viktigt för att din Hyundai ska fortsätta vara lika säker och pålitlig som när du först köpte den. Att du som bilägare följer serviceplanen är också en förutsättning för att bilens garanti ska gälla. Vi utför service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer och har tillstånd att hantera garantiarbeten och tekniska uppdateringar. Så fort en ny bil kommer ut på marknaden utbildas våra tekniker för att ta hand om den på bästa sätt.

Verkstäder med kvalitet

Kontrollerad Bilverkstad bidrar till att höja kvaliteten på svenska bilverkstäder och stärker tryggheten för konsumenten

Originalservice 6+

Service för bilar äldre än 6 år.

För dig som har en Hyundai som är äldre än sex år finns ett prisvärt serviceprogram – Hyundai Originalservice 6+. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov, för att bibehålla kvaliteten och säkerheten hos din lite äldre bil. Den ger dig den tryggheten det innebär att lämna bilen till en auktoriserad verkstad med utbildade Hyundaitekniker. Tack vare erfarenhet och kunskap om bilarna vet vi när det är dags för byten. Våra tekniker är bäst på Hyundai.
Hyundai Originalservice 6+ kostar från 1595 kr.
Inklusive byte av olja(4 liter) och oljefilter, utöver detta får Ni 1 års Hyundai Assistans. (Erbjudandet gäller bilar som är sex år eller äldre med bensinmotor)

Vanliga frågor kring service

Hur ofta ska man serva sin bil?
Det får du reda på om du tittar i serviceboken. Hur ofta bilarna ska servas beror dels på vad det är för modell och dels hur gammal bilen är. Som en tumregel ska bilen in på service minst en gång om året (räknat från första registreringsdag).

Är det nödvändigt att serva om bilen går som den ska?
Ja, om du vill att din bil ska förbli säker och pålitlig. Kanske har du investerat många tusen kronor i tillval för att få den senaste säkerhetsutrustningen? Att sköta bilens service är minst lika viktigt ur säkerhetssynpunkt.

Att snåla in på underhållet kan också bli en dyr historia. Har du inte servat enligt serviceboken, gäller inte garantin. Du riskerar då att få betala reparationer själv, som du annars hade fått ersättning för.

Varför Hyundai Originalservice?
Vi använder alltid originaldelar från Hyundai, att använda reservdelar från andra tillverkare kan påverka bilen negativt. Det finns också en risk att underhållsservice hos någon som inte är auktoriserad av Hyundai är mindre omfattande. Teknikerna är inte utbildade på våra bilar, har inte våra specialverktyg och kan inte bilarna på samma sätt som våra Hyundaitekniker.

Några av fördelarna med att låta en
auktoriserad Hyundaiverkstad serva din bil:

  • Originalservice med rekommenderade intervalltillägg och rätt stämpel i serviceboken
  • Rätt utrustning, rätt utbildning och rätt originalreservdelar
  • Kontroll och uppdatering av bilens mjukvara. Till exempel Map Care för navigationen
  • Högre andrahandsvärde
  • Prisvärt, bekvämt och tryggt – våra certifierade tekniker är specialister på Hyundai
  • Oavsett hur gammal din bil är får du alltid 1 års förlängning på din Hyundai Vägassistans
  • Vi genomför alltid en kontroll så att din garanti mot genomrostning fortsätter att gälla i upp till 12 år

Serviceavtal

Vi skräddarsyr serviceavtal till just din bil, allt för att det skall vara enkelt för Er. De flesta av våra återförsäljare kan erbjuda serviceavtal, där service ingår till en fast månadskostnad. Kontakta våra servicerådgivare eller våra fordonsförsäljare för mer information.

seasons-500x360

Säsongskontroller

Varje årstid ställer sina krav på bilen. Våra tekniker förbereder så att din bil klarar snö och is inför vintern och de långa bilturerna på sommaren.

forbesiktning-500x360

Förbesiktning

Slipp överraskningar när du ska på bilbesiktning. Kom till din Hyundaiverkstad så gör de en kostnadsfri kontroll av din bil innan du kör till besiktningen.

lansforsakrin
En bilreparation som både du och miljön blir nöjd med

Hos oss ska du alltid känna dig trygg i att vi hanterar dina skadeärenden på ett bra sätt. Läs mer här.

godkand
Detta är Godkänd Bilverkstad

I vår verkstad genomförs årligen kvalitetskontroller med godkänt resultat. Läs mer här.

mrf
För bilbranschens bästa

MRF (Motorbranschens Riksförbund) är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad. Läs mer här.

Inte bara snack.
Mycket verkstad också.
Närmare bestämt 100% verkstad.